刘松仁 松居 松迷之家

注册 Register
搜索
楼主: sharonpek

[松迷交流] 松哥回帖的感动

我爱松哥!

認真真的很重要, 謝謝殺姐

我爱松哥!

感謝殺姐分享~ 舊居我幾乎都沒什麼逛過^^ 所以松哥的回帖也沒看過多少~ 謝謝^^
[我只想生与共_不想死与共_倘若今生缘分尽了_唯有来世再续]

我爱松哥!

每次看到松哥回复,都激动好久呢,现在一忙也很难得每天都早早来这里了,但是依然爱松不变:[63]

我爱松哥!

Very well written!  I agree with the phrase of "Doing our best!" 
I like the forum's culture very much.  We are all very serious but we also have a lot of fun together!
Whenever 松哥 comes by, replies, and share pictures, it is a blessing and a very good day!
Didn't know about his first reply to his posting of pictures. It is indeed very cute. 
Thank you everyone for sharing! :loveliness:

我爱松哥!

I like the general approach of the forum very much too. We are relaxed here and there is a lot of sharing and caring for each other. Another great thing here is that everyone accommodates each other and never fail to inform each other of Damian's news and latest activities.

我爱松哥!

水果园园长

我突然受到启发想到松剧应该有个松哥回复集结贴了~~

我爱松哥!

品尚君

每天都看松,松松现在是我的精神支柱。。。我被松哥感染着。。:victory:

我爱松哥!

相聚这里,是因为我们有一些相同的想法,有相同的喜与悲,也许,这就是缘分,包括与松哥,明明是生活在完全不同的世界的人,确还是惦记他,为他心动,除了缘分,真不知如何解释……

我爱松哥!

看回复的人来回复-w-

我爱松哥!

左岸、纯情

每次看到松哥的回复, 我都特激动。 总是有种特幸福的感觉!
向来缘浅,奈何情深?

我爱松哥!

thank you for sending,
just become member, so happy to find one act who i can respect .

我爱松哥!

都成“微博控”了

离松哥很远的我们,能与他在松居里相会,也是很奇妙的~~